Alpecin Tuning Shampoo tónovací šampón na prvé šedivé vlasy 200 ml

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Alpecin Tuning Shampoo tónovací šampón na prvé šedivé vlasy 200 ml aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis

Šampón na tuning vlasov pri každom umytí udržiava tmavé vlasy tmavé a zabraňuje dedične podmienenému vypadávaniu vlasov. Špeciálna kombinácia účinných látok - kofeín Alpecin taurín a mikroživiny biotín zinok horčík a vápnik - doplňuje vlasovým korienkom energiu a predchádza tak vypadávaniu vlasov posilní sa rast vlasov a vlasy sú navyše pevnejšie.
Farebné pigmenty oživujú prirodzený odtieň tmavej blond hnedých a čiernych vlasov. Matujú prvé šediny. Farebný efekt je nenápadný zintenzívňuje sa až pravidelným používaním a pri následnom umývaní bežnými šampóny sa zase postupne vymýva.
Kofeín preniká pri umývaní vlasov k vlasovému korienku kde je preukázateľný už po 1 0 sekundách pôsobenia a predchádza tak dedičnému vypadávaniu vlasov.

Použitie: Čierny kofeínový šampón musí na vlasoch zostať po dobu -5 minút - od nanesenia po zmytie.

Upozornenie: Môže spôsobiť alergickú reakciu. Zvyšky šampónu starostlivo opláchnite z povrchov a textílií aby nedošlo k zafarbeniu. Nie je určené pre veľmi svetlé až stredne svetlé blond vlasy.

Další varianty produktu

Výběr produktů eTabletka

Zobrazit všechny produkty eTabletka