AVITA ZINOK + SELÉN LIPOZOMALNÝ VITAMÍN fosfolipidový komplex 1x200 ml

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
AVITA ZINOK + SELÉN LIPOZOMALNÝ VITAMÍN fosfolipidový komplex 1x200 ml aktuálně nelze zakoupit v žádném z porovnávaných e-shopů...

Krátký popis

Výživový doplnok obsahuje Zinok + Selén v lipozomálnej forme s vysokou vstrebateľnosťou. Zdrojom lipozómov je slnečnicový lecitín.

  • Selén prispieva k správnemu fungovaniu imunitného
  • Selén prispieva k správnemu fungovaniu štítnej žľazy
  • Selén prispieva k udržaniu zdravých nechtov a vlasov a k správnej spermatogenéze
  • Zinok je významný pre funkciu imunitného systému
  • Zinok prispieva k normálnemu stavu kostí vlasov nechtov pokožky
  • Zinok prispieva metabolizmu kyselín a zásad.
Zloženie Avita Zinok+Selen:

slnečnicový lecitín bez GMO zinok (glukónan zinočnatý) bioaktívny selén (kvasnice obohatené selénom - selénometionín) sorban draselný askorbát sodný prírodná aróma čokoláda demineralizovaná voda.

Použitie Avita Zinok+Selen:

Jedna dávka lipozomálneho roztoku sa dá do 1dcl napr. džúsu vody alebo čaju a vypije sa.
Odporúča sa pre dospelých x denne 5 ml.

Čo je Avita Zinok+Selen?

LIPOZOMÁLNY VITAMÍN Zinok + Selén v modernej lipozomálnej forme s mimoriadne vysokou vstrebateľnosťou. Zdrojom lipozómov je
slnečnicový lecitín bez GMO. Selén prispieva k správnemu fungovaniu imunitného k správnemu fungovaniu štítnej žľazy k udržaniu zdravých nechtov a vlasov a k správnej spermatogenéze Zinok je významný pre funkciu imunitného systému prispieva k normálnemu stavu kostí vlasov nechtov pokožky a metabolizmu kyselín a zásad.

Upozornenie:

Nepite koncentrát bez riedenia. Výrobok nie je určený pre deti tehotné a dojčiace ženy. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Uchovávajte mimo dosahu malých detí pri teplote do 5 ° C. Odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Po otvorení skladovať v chladničke maximálne 30 dní. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.

Výběr produktů eTabletka

Zobrazit všechny produkty eTabletka