Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba
vypnout AdBlock
ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese
https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Extrifit Protein Break! je doplněk stravy s vanilkovou příchutí. Naprosto dokonalé kompletní jídlo se zastoupením 7 8 g whey proteinu ve 100 g a všech zásadních nutričních složek pro svalový růst. Žádné vaření - vše za studena. Příprava 1- minuty. Jedná se o speciální produkt určený pro přípravu dokonale chutných a zároveň výživově super hodnotných jídel jejichž receptury jsou sestaveny i pro ty nejnáročnější sportovce. 7 8 g bílkovin výhradně ze syrovátkového WPC 80 ve 100 g produktuvíce než 5700 mg BCAA ve 100 g proteinové kuličky ze syrovátkového 90% izolátu a 100% rýže nejkvalitnější komplexní polysacharidy pořádné jídlo velká snídaně či svačina komplexní polysacharidy v tomto poměru: 75 % rýže 0 % ovesných vloček 5 % pšeničných vloček příprava 1 - minuty excelentní chuť i vzhled žádné vaření stačí jen studená voda (pro ještě lepší chuť zkuste odtučněné acido či mléko) zanedbatelné množství cukru a tuku 100% lyofilizované ovoce obohaceno navíc o inulin z kořene čekankyPlnohodnotné vysokoproteinové jídlo Protein Break! je určeno k přípravě ideální snídaně či svačiny s komplexním nutričním složením a optimálním zastoupením živin. Rýže je vedle pšenice a žita jednou z nejdůležitějších obilovin. Obsahuje malé množství bílkovin (ale zato s velmi kvalitním spektrem aminokyselin) a je především zdrojem polysacharidů který je ve sportu a v kulturistice obzvlášť velmi oblíben. Má výbornou stravitelnost neobsahuje tuk a ani lepek. Oves nejčastěji ve formě ovesných vloček je ve funkční a sportovní výživě již tradiční surovinou pro své skvělé výživové vlastnosti. Má ze všech obilovin nejvyšší obsah bílkovin je zdrojem kvalitních polysacharidů a má rovněž vysoký obsah vlákniny vitamínů minerálů a stopových prvků. Inulin (vláknina) je zásobní látka která se vyskytuje v řadě rostlin. Inulin se nejčastěji získává z kořene čekanky a používá ve formě jemného bílého prášku. Patří mezi tzv. nestravitelné oligosacharidy takže nemá žádný energetický obsah. Při trávení prochází až do tlustého střeva kde se stává zdrojem živin pro střevní í bakteriální mikroflóru jež je nejen pro správnou funkci střev velmi důležitá. Balení obsahuje 90 g.