Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba
vypnout AdBlock
ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese
https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování - naklíčením se významně zvyšuje obsah cenných látek. Klíčky mungo se nejčastěji konzumují syrové např. jako součást zeleninových salátů. Tepelně upravené mungo je vhodné do polévek i do směsí se zeleninou a masem. Složení: Fazole barevná mungo – vigna zlatá. Může obsahovat stopy lepku. Návod na přípravu: Mungo přebereme propláchneme a namočíme na 4 - 8 hodin do vody. Vaříme v nové vodě 5 - 45 minut do požadovaného změknutí závisí to na stáří semen. Během vaření sbíráme pěnu z povrchu osolíme až po uvaření. Skladování: Skladujte při teplotě do 5°C ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Výživové údaje ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1453 kJ/ 347 kcal tuky 1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 4 g) sacharidy 6 6 g (z toho cukry 6 6 g) vláknina 16 3 g bílkoviny 3 9 g sůl 0 038 g. Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování - naklíčením se významně zvyšuje obsah cenných látek. Klíčky mungo se nejčastěji konzumují syrové např. jako součást zeleninových salátů. Tepelně upravené mungo je vhodné do polévek i do směsí se zeleninou a masem. Složení: Fazole barevná mungo – vigna zlatá. Může obsahovat stopy lepku. Návod na přípravu: Mungo přebereme propláchneme a namočíme na 4 - 8 hodin do vody. Vaříme v nové vodě 5 - 45 minut do požadovaného změknutí závisí to na stáří semen. Během vaření sbíráme pěnu z povrchu osolíme až po uvaření. Skladování: Skladujte při teplotě do 5°C ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %. Výživové údaje ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1453 kJ/ 347 kcal tuky 1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 4 g) sacharidy 6 6 g (z toho cukry 6 6 g) vláknina 16 3 g bílkoviny 3 9 g sůl 0 038 g.