L'Oréal L'Oreal Professionel Majirel barva na vlasy - 10.1 Ext světlá popelavá blond, 50 ml- bez krabičky

a najít nejvýhodnější cenu za celou objednávku
Koupíte v 1 e-shopu od 89 Kč

L'Oréal L'Oreal Professionel Majirel barva na vlasy - 10.1 Ext světlá popelavá blond, 50 ml- bez krabičky koupíte na Nakupzdrave.cz
Nakupzdrave.cz
89 Kč
Skladem (odeslání ihned)

Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba vypnout AdBlock ve vašem prohlížeči pro naši stránku. Návod na vypnutí je například na adrese https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.

Krátký popis
L'Oréal Professionnel Majirel barva na vlasy odstín 10. 1 Ext světlá popelavá blond (50 ml) je ideální volbou pro ty kteří touží po elegantní chladné blond barvě s profesionálními výsledky. Tento odstín poskytuje svěží a moderní popelavý tón který dodává vlasům jemný studený vzhled a je ideální pro neutralizaci nežádoucích teplých podtónů. Majirel barvy jsou oblíbené pro svou dlouhotrvající intenzitu a vynikající krytí šedin. Složení je obohaceno o inovativní péči Ionène G a Incell které vlasy chrání posilují a regenerují během barvení čímž zajišťují jejich zdravý vzhled a lesk. Vaše vlasy tak zůstávají nejen krásně barevné ale i hloubkově vyživené a hydratované. Díky své krémové textuře se barva snadno aplikuje dokonale přilne k vlasům a rovnoměrně se roztírá. Výsledek je přirozený živý a dlouhotrvající. L'Oréal Majirel je ideální pro profesionální výsledky které můžete dosáhnout i doma. Balení: 50 mlNepoužité ale nemusí být zabaleno ve fólii. Jedná se o zboží dovážené z Francie a Itálie.
Výběr produktů L'Oréal

Zobrazit všechny produkty L'Oréal