Pokud se vám po kliknutí na tlačítko "Do obchodu" nezobrazí stránka produktu ve vybraném e-shopu, je třeba
vypnout AdBlock
ve vašem prohlížeči pro naši stránku.
Návod na vypnutí je například na adrese
https://o.seznam.cz/jak-vypnout-adblock/#1.
Krátký popis
Vychutnejte si nerafinované Bio Bambucké máslo získané z panenské přírody tropické Ugandy. Bambucké máslo je tradičně využíváno v africké kuchyni. Používá se pro výrobu pralinek čokolád a dalších cukrovinek. Má krémovou konzistenci a příjemnou oříškovou chuť. Díky svému vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin je vhodnou alternativou tuku v rostlinné kuchyni. Hodí se na přípravu sladkých i slaných pokrmů. POUŽITÍ: Vaření: Bambucké máslo jde skvěle využít místo smetany či olivového oleje do základu omáčky. Krásně provoní těstoviny rýži brambory či zeleninu. Přidáním česneku a zelené cibulky vytvoříte jednoduchou a chutnou omáčku která se skvěle hodí k řadě pokrmů. Pečení: Při pečení čokoládových sušenek vánočního cukroví i svátečních dortů si můžete plně vystačit s bambuckým máslem které zastoupí klasické máslo olej i kakaové máslo. Ve vybraném receptu ho použijte ve stejném množství. Pokud si nejste zcela jisti jemně oříškovou chutí bambuckého másla pak nahraďte klasické máslo jen z části. Smažení: Bambucké máslo se skvěle doplňuje se sladkými recepty jako jsou palačinky lívance a vafle. Postup přípravy je přitom stejný jako u klasického másla. Na mírném plamenu nejprve rozehřejte Bambucké máslo a poté na něm usmažte oblíbené dobroty. Nemusíte se bát ani slaných pokrmů. Vyzkoušejte lehce restovanou zeleninu nebo francouzské tousty na slano. TIP: Přidejte máslo na chleba či topinku místo klasického másla jako veganskou a zdravou variantu. Přidáním medu nebo marmelády vytvoříte kulinářský zážitek. Složení: 100% tuk ze semen máslovníku africkeho* (Vitellaria Nilotica)